HOME    WINKELEN    REIZEN    DATING EN CHAT    GAMES    NIEUWS    WISSELKOERSEN    OVERZICHT A-Z   CONTACT
Eerste mailtjes versturen
Het hoeft geen opstel te zijn, wat we trachten te bereiken met een mailtje is in eerste plaats een bezoek op je profielpagina. Profiel goed ingevuld? Online dating is doorgaans een stappenplan, soms loopt het weleens vlotter. Hierna de beurt om trachten ‘real time’ te gaan, chatten. Probeer zo origineel mogelijk de aandacht te trekken met de nodige humor en blijf spontaan, onderscheid je van jou voorgangers.
Weerhoud je van volgende berichtjes, bij voldoende interesse gebeurt dit vanzelfsprekend.
- Kom mijn profiel eens een bezoekje brengen?
- Heb je MSN?
- …..
Contacten vinden via chat, het lukt met de juiste ingesteldheid, bekijk chatten als een vorm van plezier maken, niet als de laatste hoop, voor sommige is dit ook niet meer dan een bezigheid.
 
Openingszinnen
Je kan het eens op Google intikken en je krijgt hopen voorbeelden van goede en minder goede openingszinnen, of dit nu hetgeen is waarmee het zal lukken? Vrouwen die regelmatig worden aangesproken hoorden reeds een hele reeks openingszinnen.
Het moet niet zo gewaagd zijn, vergeet niet dat de dame vaak al een gepast antwoord klaar heeft op je openingszin, en daarop terug aan jou om te reageren, val je hier van je voetstuk dan is uiteraard alles verloren.
Een beter standpunt is je voornemen een gesprek te gaan voeren, dan hopen een gesprek te bekomen met een spectaculaire openingszin. Er niet bij nadenken en zelfvertrouwen is de boodschap. Bij gebrek aan zelfvertrouwen komt een negatieve reactie vaak hard aan. Voldoende zelfvertrouwen zorgt ervoor dat dit je niet kan raken en laat dikwijls de kans open om het iet wat later het opnieuw te proberen.
Op internet iemand benaderen is vrij eenvoudig, weinig zelfvertrouwen is nodig.
Bij de manier van benaderen zijn humor, vriendelijkheid, spontaniteit de belangrijkste aspecten. 
Op een datingsite is de redenen waarom iemand toenadering zoekt makkelijk te achterhalen. Onbewust een vooroordeel, des te meer een redenen spontaan te blijven, de aandacht even af te leiden en een conversatie opbouwen waarmee je de nodige wederzijdse interesse kan opwekken.
Weinig of geen reactie?
Contacten leggen vanachter je computer is dan wel heel eenvoudig, een mailtje sturen volstaat, maar dat hier voorts een spontane wisselwerking van communicatie uit ontstaat is zelden het geval. Succes vol zijn op datingsites is een vaardigheid  die je kan leren. Het vrijwel belangrijkst is op juiste manier toenadering zoeken. Verwacht niets, zie online dating gewoon als een tijdverdrijf, een manier om je online vriendenkring uit te breiden, en de rest volgt vanzelf.
Als man kan je weleens ondervinden dat dit niet altijd even gemakkelijk op gang geraakt en een reactie terug soms lang op zich laat wachten,  of zelfs niet komt. Doorgaans te wijten aan het feit dat vrouwen op de chat boxen overstelpt worden van berichtjes en vaak bezig met het gelijktijdig antwoorden van tientallen berichtjes. Van vrouwen moet je dus niet veel verwachten, niet omdat ze niet willen, maar ze moeten dat nu eenmaal niet, hun foto met een ietwat uitleg op hun profiel volstaat voor een toestroom van talrijke reacties. In het begin zijn vrouwen wellicht zelf verbaasd van de overvloedige reacties, maar dagelijks hopen mailtjes met dezelfde inhoud zorgt voor een uitblijvende respons terug. Te vaak krijgen vrouwen mails te lezen waarin niet meer staat dan een complimentje over haar uiterlijk. Al is je complimentje oprecht, weerhoud je onverwijld geassocieerd te worden met de rest.
 
Te mooi om waar te zijn
Wanneer iets te mooi blijkt om waar zijn, dan is het vaak zo. Iets wat velen steeds vergeten bij het uitkiezen van profielen. Wees nooit naïef bij het online daten of is dat nu elders op internet.
Bron Figuur : http://ditkanechtniet.web-log.nl
Oplichterij & spam
Achter foto’s kunnen criminele organisaties zitten, die mooie dame wat je tracht emotioneel te bewerken doet dat echter in opdracht van…, tal van voorbeelden en oplichters worden steeds creatiever in het vinden van methodes.
Voor spammers zijn in datingsites eveneens een plaats waar ze je makkelijk kunnen bekokstoven met allerhande nutteloze links, of trachten met fake profielen je email adres te ontfrutselen.
 
Online Dating :   <<   Page 2   >>


  Online daten
Gratis of betaalde datingsites
Datingsites vergelijken
Een geschikte profielfoto
Welke informatie in je profiel
  Eerste mailtjes versturen
Openingszinnen
Weinig of geen reactie
Oplichterij & Spam
Links datingsites <<
Problemen met internet & digitale tv & …
Wij helpen u aan huis  
>> info <<
Links datingsites
Datewijsheid.nl >> succesvol daten, beste tips
Vandaagvrouwenversieren.nl >> versiertips
Datingdoctors.nl >> vrouwen leren aanspreken
Chatroulette >> Talk, Webcam with strangers
Omegle >> Talk, Webcam with strangers

 © WEETHET - DISCLAIMER - CONTACT