HOME    WINKELEN    REIZEN    DATING EN CHAT    GAMES    NIEUWS    WISSELKOERSEN    OVERZICHT A-Z    CONTACT  
Online daten
Laatste jaren zijn datingsites enorm populair geworden. Meer en meer mensen ontmoeten elkaar via een datingsite op het internet. Er is ruime keuze uit zowel gratis als betalende datingsites.
Andere sites wat zich uitermate lenen om mensen te ontmoeten en aan populariteit winnen zijn de wereldwijd sociale netwerken, 't populaire Facebook, Netlog, Badoo,...
Buiten deze categorieën resten nog de relatiebureaus, aan de hand van je voorkeuren tracht men eventuele kandidaat dates voor te stellen.
 
Gratis of betaalde datingsites
Op internet zijn tal van gratis als zowel betalende datingsites. Wat is nu gratis? Juist, een website waar je tot alle functies toegang hebt zonder ervoor te hoeven betalen. Op betalende datingsites is het plaatsen van je profiel en andere profielen doorbladeren doorgaans gratis. Berichten versturen naar andere leden kan met betalend lidmaatschap.
Bij sommige datingsites is een optie (hoger abonnementsgeld) vereist opdat e-mails ook gelezen kunnen worden door gratis leden.
Volledig gratis datingsites winnen steeds meer en meer terrein. Een nadeel is dat op gratis datingsites minder controle is en oplichterij regelmatig kan voorkomen. Door het vragen van lidgeld perkt men dit in. Spammers zijn tevens minder geïnteresseerd daar lidgeld een drempel is.
 
Datingsites vergelijken
Een goede datingsite gratis of betalend zorgt ervoor dat profielen en foto’s gecontroleerd worden en tracht nepinschrijvingen tegen te gaan. D
atingsites schieten laatste tijd als paddenstoelen uit de grond, maar leden vinden vergt tijd en investering, aandachtpunten zijn het aantal recente profielen in je buurt, de geavanceerde zoekfuncties,...
De voordelen van online daten
Was mensen benaderen en aanspreken niet altijd iets waar je de moed moest voor bijeen rapen, online daten is wat dat betreft een stuk eenvoudiger. Je maakt of verbreekt zonder veel moeite contact met mensen, waar en wanneer het je uitkomt. Eenmaal je de vaardigheid van online daten door hebt, zal je zien dat online daten mogelijkheden bied die je elders niet kunt vinden. Nadelen, de realiteit zie je pas achteraf.
 
Een geschikte profiel foto
Het best scoor je met een duidelijke foto van hoofdzakelijk je gelaat, gepaard met een glimlach. Weerhoud je ook van een donkere zonnebril, laat oogcontact toe.
Toch zijn vele profielen te vinden waarbij niet goed nagedacht werd over de foto.
Een profiel zonder foto of onduidelijke foto leid onherroepelijk tot wantrouwen of wekt de conclusie dat hier een ontzettend lelijk persoon achter schuilt.
Recente foto
Plaats een recente foto, een oude foto plaatsten wordt hetzelfde ervaren als het vertellen van leugens, niet omkeerbaar achteraf.
Wie ben jij
Vermijd foto’s waarop je niet alleen staat, de bezoeker zal niet weten of dit je broer of zus of ex-vriendin betreft. Eveneens foto’s van jou op party’s, fuiven,… met vriendinnen, vrienden, gaan niet de gewenste indruk nalaten.
Uitdagende foto’s
Foto’s met teveel bloot kunnen er weleens voor zorgen dat de gewenste reacties helemaal uitblijven. Uiteraard zijn er uitzonderingen. Doorgaans vermoed de bezoeker een hopeloze zet om aandacht te winnen.
 
Welke informatie in je profiel
De bedoeling van een profiel is niets anders dan iets over jezelf te vertellen. Stel jezelf de vraag, wat wil men graag horen en wat niet?
Weerhoud je van verhalen over verleden, vorige relaties, verdriet, wanhoop,...wees positief.
Kies een gebruikersnaam die opvalt en bij je past.
Maak een kort verhaal met ietwat humor.
Trek aandacht, wek interesse op voor een tegenbeweging, een eerste bericht !
 
Online Dating :   Page 1   >>


  Online daten
Gratis of betaalde datingsites
Datingsites vergelijken
Een geschikte profielfoto
Welke informatie in je profiel
  Eerste mailtjes versturen
Openingszinnen
Weinig of geen reactie
Oplichterij & Spam
Links datingsites <<
Problemen met internet & digitale tv & …
Wij helpen u aan huis  
>> info <<
Links datingsites
Openingszinnen
Datewijsheid.nl >> succesvol daten, beste tips
Vandaagvrouwenversieren.nl >> versiertips
Datingdoctors.nl >> vrouwen leren aanspreken
Chatroulette >> Talk, Webcam with strangers
Omegle >> Talk, Webcam with strangers

 © WEETHET - DISCLAIMER - CONTACT