STARTPAGINA DATING EN CHAT  -  NIEUWS  DIGITALE TELEVISIE  -  WINKELEN  -  REIZEN  -
INTERNET INSTALLEREN  -  WISSELKOERSEN  -  VOIP PROVIDERS  -  INTERNET AANBIEDERS  -  GAMES
 U bent hier : Keyloggers


 

Keyloggers
Adware & Spyware
Wanneer er persoonlijke gegevens verzameld worden op je computer en zonder toestemming verzonden worden naar derden spreken we van spyware. Sommige adware kan spyware
bevatten. Adware is software waarmee reclame getoond kan worden bv. pop-up vensters.

Adware is een onschuldig programmatje maar gepaard van spyware zorgt dit dikwijls voor aanhoudende irritante pop-up’s.

Keyloggers_007
Spyware word dikwijls onderschat omdat deze geen directe schade toebrengen zoals dat met computer virussen het geval is. In tegenstelling tot virussen vernietigen ze geen bestanden.
Spyware zal je vaak pas bemerken als je er al echt te veel hebt, meestal wanneer je computer erg traag begint te worden.


Keyloggers
Keyloggers zijn net zoals spyware programma’s die zich op de achtergrond verstopt houden, met als doel alle toetsenaanslagen te onthouden. In een verborgen bestand word alles genoteerd wat je typte, en ja ook je wachtwoorden. Geavanceerde keyloggers kunnen ook print-screens
maken van je bureaublad. Deze log bestanden worden vervolgens ongemerkt verzonden naar derden. Ook bestaan hardware matige keyloggers, apparaatjes met geheugen waarin de toetsenbord kabel gaat om zo je toetsenaanslagen op te slaan.Keyloggers zijn vooral een gevaar in internetcafés. Je weet maar nooit wat op vreemde computers draait van programma’s, wees ervan bewust dat men je wachtwoorden makkelijk kan opslaan met een keylogger. Hetzelfde kan gelden bij een kennis waar je even op MSN online je e-mails gaat lezen. 

Op je eigen computer kan je via e-mail een keylogger binnenhalen. De keylogger kan in een bijlage  verwerkt zitten, en bij het openen verstopt het programma zich onmiddellijk op de achtergrond.


Antivirus & Keylogger
Keyloggers zijn onzichtbaar en goede (recente) keyloggers ook voor anti-virus programma’s, goede
anti-virus programma’s kunnen dan weer keyloggers onderscheppen. Installeer je zelf de keylogger,
voeg het programma toe aan de lijst toegestaan in het virusprogramma, niet alle gratis virus programma’s ondersteunen deze optie even goed, het tijdelijk verwijderen van het antivirus programma is natuurlijk ook een optie, ofwel kan je een externe (hardware) keylogger overwegen.


Installeren van Keylogger op een computer met meerdere accounts

Op een computer met meerdere gebruikers accounts zal het zodanig moeten geïnstalleerd worden zodat het werkt op alle accounts of de desbetreffende account, heb je de administrator rechten met
je account, dan zal dit doorgaans geen probleem zijn.

Op het internet vind je tal van keyloggers, dikwijls gratis aangeboden of een tijdelijk gratis proefperiode, natuurlijk zijn niet alle keyloggers evengoed of even handig in gebruik, een goede recente keylogger is onzichtbaar voor een antivirus programma en niet op te sporen in configuratiescherm, of elders op je pc. Om gegevens naar een andere computer te versturen zal je misschien een betaalde versie moeten nemen.

Link  Keylogger gebruiken >> Actual Keylogger
 
Problemen met internet & digitale tv & …
Wij helpen u aan huis  
>> info <<
Gerelateerd :
Actual Keylogger gebruiken
Opgeslagen paswoorden in Windows
Virus & Spyware Faq.
Gratis Virus scanner
 
 
 
© WeetHet.be - Disclaimer - E-mail